SUGENG RAWUH

Memuat...

KUMPULAN KUNCI GITAR

LAGU:Dangdut,POP JAWA,MELAYU.

8 Apr 2010

kunci gitar TRAGEDI TALI KUTANG

B G
ndek mbiyen wis tak tukokke
F
wujud tali sak kotange
C Dm
saikine lha kok iling sak slirane
C G
lungo menyang ngendi tanpo pamit ra ngabari
Bb A
opo lali kowe karo aku iku



G
nadyan regane 6000
F Dm
kuwi wujud katresnanku
C Dm
jare kowe melu aku lha kok mlayu
C G
opo kurang larang,bungkusane kuwi ilang
Bm A G
neng endi aku nggoleki tali kutang




G D
iki mas taline tak kondurake
C G
margo bapak ora parengake
C G
aku di jodohke malah karo priyo seje
Bb A
wes cukup mung sak mene wae
G
lho kang mas anom basuki
D
aku bakal lali yen gusti ngaparengake mesti bali
G D
tali kutang iki tak simpen takan mati
Bb A G
tali kutang tresno saksi kang suci

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

BAGUS APA TIDAK?

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Pengikut